ประกาศรับสมัครครูต่างชาติ MAESAIPRASITSART School’s Announcement Regarding the Recruitment of a Foreign Teacher of English Language.

เมื่อวันที่ 20 กันยายน 2565 , เปิดอ่าน 20 ครั้ง

MAESAIPRASITSART SCHOOL, The Secondary Educational Service Area Office Chiang Rai. We looking for applicants of English teacher (native or nonnative speaker).